16. tammikuuta 2013

Ihan tykki jumppa!

collage3

E: Aamu alko sillä, että Jaanan kans heräiltii vasta puolenpäivän paremmalla puolella ja omien aamupuuhastelujen jälkee lähdettii vähä asioita hoitaan. Sen jälkee tilailin vähä täydennystä mun valokuva albumiin ja söin rauhassa aamupalaa (kello 14.15). Sit tartuin vähä imurin varteen ja kämppä sai kyytiä. Nyt täälä on taas aika siistiä.

IMG_7096 IMG_7094 IMG_7092

Illalla mä kävin taas vähä nostattamas sykkeitä mun ihan ehdottomaks suosikiks (pumpin rinnalla) nousseella jumpalla. Kunnonsyke se taitaa olla niinku virallisesti nimeltään. Se on ihan ehdoton. Sielä huitelee sykkeet taivaissa, pompitaan, juostaan, tehdään välillä vähä lihaskuntoo ja sit taas lisää pompitaan ja juostaan ja jumpataan. Tänään kattelin mittaristaki tuloksia ja mun maksimisyke oli jumpan aikana 189, enemmän ku missään muualla vielä tähän asti. Siel tulee tehtyä ihan täysiä ja annettua ihan kaikkensa. Ja sen jälkeinen fiilis on ihan mahtava. Vielä ku toi jumppa olis useemmin ku kerran viikossa, olisin ihan super onnellinen. Onneks työvuorot on nyt tullu niin kivasti, että pääsen sinne tulevinaki viikkoina. Ei jaksais millää odottaa!

IMG_7102 IMG_7100

Huomenna on aikanen herätys ja töihin pitäs lähtee jo ennen seiskaa. Katotaan vaan, kuinka saan tänä iltana unenpäästä kii, ku on nukkunu tänään niin pitkään. Olis tietysti ihan fiksua herätä aiemmin, ku tietää edessä häämöttävät kuoleman tuottavat herätykset, mutta minkäs teet, ku ei vaan ymmärrä.

3 kommenttia :