21. tammikuuta 2013

face down, ass up, that's the way I tie my shoes

IMG_7116

E: Mun on pitäny tulla kirjottaan tänne jo kolmena iltana, mutta aina suunnitelmat on muuttunu yhtäkkiä ja en ookkaan kerinny! Viikonloppu on ollu aika hullunmyllyä. Pitkiä työpäiviä, pidentyneitä sellasia, kaheksan tuntia unta koko viikonlopun aikana, kamuja, jammailua, autoilua, lisää kamuja ja sen sellasta. Vaikka ei mitään kovin hirveen suurta maata mullistavaa ja mahtavaa ohjelmassa ollukkaan, mulla oli kaikenkaikkiaan tosi kiva viikonloppu!

IMG_7120

Kerkisin mä siinä samassa hiihtään torstaina 11 km, käymään torstaina myös pumpissa, perjantaina vähä bodycombattia ja lauantiana taas pumppia. Tänään me tyydyttiin vaan heittään pikku iltalenkki Janen kans tuolla ulkosalla, että saadaan vähä raikasta happee ja uni tulee varmasti nopeesti, niinku se kyllä tulis tällä väsyn määrällä muutenkin.

Nyt kevyt startti uuteen viikkoon, huomenna töihin 7.45 ja sit tiistai ja keskiviikko vapaata! Mieltä kyllä tosin jo lämmittää vapaapäivien jälkeiset kuus työpäivää putkeen ja kivat viikonlopputyövuorot, sekä niiden ohella edessä olevat viikonlopun meiningit.

IMG_7135 collage123

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti