11. tammikuuta 2013

parempi myöhään ku ei milloinkaa

J&E: ollaan vähä jäljessä näissä joulupäivä sekä uusivuosi tarinoinneissa. Joulupäivänä me suunnattiin jo perinteeks muodostuneeseen tapaan onniin, eli entiselle hoville, moikkaan kaikkia tuttuja. Ja niitähän siellä oli ku pipoo! Tuli hännän alla suunnattiin eevalta ja mapelta onniin ja ilta oli kaikinpuolin hauska. Meidän kokoonpano vähä hajoili ja liihotettiin vähä kuka missäki. Valomerkin jälkeen oltiin kovasti lähös taksilla maalle, mutta meidän kommunikaatio ei oikeen pelittäny ja kaikki luuli toisten tilanneen taksia, tai kadonneen.
Loppujen lopuks jäätiin kaikki ikaalisiin. Anna piti vielä huolen yön viihdykepuolesta ja järjesti joulushown johon kuuluu kuvissakin esiintyvä petauspatja. Onneks Annalla oli apureita!

ysikakkoset taas ysikakkoset jane ja elly me 249919_10151381040525421_259225791_n

Ei siinä keritty kauaa joulupäivästä toipuun, ku jo uusivuosi kolkutti ovella. Suunnitelmat oli auki melkein aattoon asti, ja niiden muututtua miljoonaan kertaan me päädyttiin Annan kans etkoileen Elliinan kotiinkotiin maalle. Sieltä jossain vaiheessa iltaa mentiin moikkaan kavereita mäelle. Jellyshotit teki tehtävänsä, raketit paukku ja viina virtas. Sielläkään me ei kuitenkaan kauaa keritty viipyyn, vaan taas oli aika suunnata onniin.
Taas samoja naamoja, hornashotteja, karaokee, täyskooma, täyshajaantuminen taas ja suklaajätskiä ja mummun marjamehua. Ja niin startattiin vuosi 2013.

IMG_6913 collage IMG_6920 IMG_0308

Nyt ollaanki pari viikkoo keritty oleen ihan hissukseen ja sekoileen ihan vaan kämpillä. (mm. elliinan napatanssishow ja lakanakummitus).
Viikonloppuna olis tiedossa Sannan läksiäis baaardit ja hyvästellään se kosteissa tunnelmissa vuoden matkalle australian lämpöön.

1 kommentti :